+31 418 68 35 00

Microsoft Dynamics 365 for Customer Service

Bied buitengewone klantervaringen

Door de ingebouwde intelligentie in Microsoft Dynamics 365 for Customer Service adresseert u problemen of veranderingen in de behoeften vanuit de klant of de markt proactief en bent u in staat hier snel op te anticiperen. Zo biedt u uitstekende en onderscheidende ervaringen en zet u een goede basis neer voor het bouwen van duurzame relaties en het onderhouden van een solide reputatie..

Microsoft Dynamics 365 for Customer Service biedt uw medewerkers de tools en kennis die ze nodig hebben om sneller, meer consistente en persoonlijke service te verlenen.

“Doordat alle klantinformatie met Microsoft Dynamics 365 for Customer Service centraal is opgeslagen, kunnen onze medewerkers snel beslissingen nemen en effectief support verlenen. Door gebruik te maken van visuele interfaces is de afhandeltijd van service calls met 12,5% verkort.”

Hoe zorgt Microsoft Dynamics 365 for Customer Service voor een consistente klantervaring tijdens alle contactmomenten?

Personaliseer service met een compleet overzicht van uw klanten en lever meerwaarde bij elk contactpunt.

Bied een proactieve aanpak en voorkom escalaties met bots die slimme aanbevelingen doen op basis van historische en voorspellende data.

Maak het klanten makkelijk om zelf antwoorden te zoeken via selfservice, een doorzoekbare kennisdatabase of sociale kanalen.

Gratis download

Factsheet Microsoft Dynamics 365 for Customer Service

De CRM app Microsoft Dynamics 365 for Customer Service helpt loyaliteit te verdienen met persoonlijke klantenservice. Real-time views met volledig gepersonaliseerde en interactieve dashboards maken het mogelijk kansen en trends te identificeren, scenario’s te ontdekken en uitkomsten te voorspellen. Ontdek meer over de functionaliteit in de factsheet.

Algemene voordelen Dynamics 365 apps

Door de interactieve begeleiding in en herkenbaarheid van de Microsoft Dynamics 365 apps is minimale training nodig voor optimale resultaten.

De Dynamics 365 apps zijn schaalbare oplossingen die kunnen worden aangepast, uitgebreid en verbonden met andere applicaties en services die u al gebruikt.

Met de Dynamics 365 apps kunt u rekenen op het Microsoft cloud platform om de kosten en complexiteit van een wereldwijde infrastructuur te verminderen en uw gegevens te beschermen.

Gerelateerde content

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.