+31 418 68 35 00

Microsoft Dynamics 365 for Field Service

Een proactieve en verbonden buitendienst

Voor field service organisaties is het van belang om de productiviteit te verhogen, controle te hebben over marges en marktaandeel te winnen. Creëer een naadloze, complete service-ervaring met Microsoft Dynamics 365 for Field Service. Dankzij de ingebouwde intelligentie kun je serviceproblemen oplossen voordat ze ontstaan, de bedrijfskosten verlagen en positieve ervaringen op locatie leveren.

Microsoft Dynamics 365 for Field Service stelt u in staat om te profiteren van voorspellende informatie, van een reactief naar proactief servicebeleid te transformeren en uw klanten het middelpunt te maken van al uw activiteiten.

"Door gebruik te maken van machine learning met Microsoft Dynamics 365 for Field Service is het gelukt reistijden te optimaliseren en zo’n 20% te besparen op brandstof- en onderhoudskosten van voertuigen. Nauwkeurigere voorspellingen van aankomsttijden resulteren in toegenomen klanttevredenheid."

Wat is Connected Field Service en hoe helpt het?

Detecteer en los problemen op vanaf een afstand al voordat de klant weet van het probleem.

Automatiseer externe fixes met afwijkingsdetectie en Internet of Things.

Start met voorspellend onderhoud en vervang, repareer of maak onderdelen alleen schoon als dit nodig is.

Stuur automatisch de beste technicus voor het benodigde werk, wanneer zelfherstellende stappen een bepaald probleem niet oplossen.

Gratis download

Factsheet Microsoft Dynamics 365 for Field Service

De CRM app Microsoft Dynamics 365 for Field Service biedt mogelijkheden voor geavanceerde planning en mobiliteit. Hiermee zijn field service organisaties in staat om overal en altijd samen te werken en de klant centraal te stellen. Field Service integreert eenvoudig met geavanceerde analytics, machine learning en Internet of Things functionaliteit. Ontdek meer in de factsheet.

Mixed Reality Vision van Siemens met HoloLens en Connected Field Service

Ondanks hun 170-jarige bestaan, blijft Siemens zichzelf steeds opnieuw uitvinden. Met de eHighway is een baanbrekende technologie ontwikkeld die de efficiëntie van spoorwegen met de flexibiliteit van vrachtwagens combineert voor een economisch en milieuvriendelijke oplossing voor vrachtvervoer.

Het testen van de eHighway-truck vereist zeer gespecialiseerde experts. Om te besparen op reiskosten, reistijd en vele handmatige processen wil Siemens mixed reality technologie inzetten. Samen met Prodware en Microsoft is een applicatie ontwikkeld om de inbedrijfstelling van de eHighway-truck op afstand te testen.

Gerelateerde content

Algemene voordelen Dynamics 365 apps

Door de interactieve begeleiding in en herkenbaarheid van de Microsoft Dynamics 365 apps is minimale training nodig voor optimale resultaten.

De Dynamics 365 apps zijn schaalbare oplossingen die kunnen worden aangepast, uitgebreid en verbonden met andere applicaties en services die u al gebruikt.

Met de Dynamics 365 apps kunt u rekenen op het Microsoft cloud platform om de kosten en complexiteit van een wereldwijde infrastructuur te verminderen en uw gegevens te beschermen.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.