+31 418 68 35 00

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Versnel de groei van uw bedrijf

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations biedt een geïntegreerde weergave van uw bedrijf die ondersteunt bij het nemen van goed onderbouwde strategische besluiten. De app helpt de productiviteit te optimaliseren zodat tegemoet gekomen kan worden aan de veranderende behoeften van klanten. Door de flexibiliteit van de cloud is het mogelijk uw operations wereldwijd bij te schalen en in uw eigen tempo te groeien.

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations helpt organisaties hun prestaties te verbeteren, sneller zaken te doen, veranderende eisen te beheren en slimmer samen te werken.

"De implementatietijd van Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations is met Lifecycle Services verminderd met 30%. Dit zorgde voor bijna €600K besparing aan OPEX-kosten en een grote tijdsbesparing bij het IT-personeel, zodat deze zich op innovaties kunnen concentreren."

Hoe verhoogt Dynamics 365 for Finance and Operations uw prestaties?

Verhoog uw winstgevendheid en minimaliseer operationele kosten met deze gecentraliseerde, wereldwijde oplossing voor het beheer van uw financiën en activiteiten.

Optimaliseer efficiëntie en productiviteit met op rollen gebaseerde werkruimten met prioriteitsbepaling voor taken en integratie met alle Office 365 apps.

Werk slimmer met gekoppelde bedrijfsprocessen door sales en inkoop naadloos te verbinden met logistiek, productie en warehouse-beheer voor compleet inzicht en controle.

Pak de voorsprong met voorspellende inzichten, kies de beste productieprocessen, optimaliseer operationele procedures, vereenvoudig resourcebeheer, versnel de levering van producten en verbeter de klanttevredenheid.

Gratis download

Whitepaper Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

In deze whitepaper wordt ingezoomd op de moderne onderneming en de wereldeconomie. Is uw IT-omgeving klaar voor de cloud first, mobile first wereld van vandaag? Ontdek meer over onder andere digitale transformatie, de toenemende vraag naar de cloud en mobiliteit en schaalbaarheid met Microsoft Azure als cloud platform.

Gerelateerde content

Algemene voordelen Dynamics 365 apps

Door de interactieve begeleiding in en herkenbaarheid van de Microsoft Dynamics 365 apps is minimale training nodig voor optimale resultaten.

De Dynamics 365 apps zijn schaalbare oplossingen die kunnen worden aangepast, uitgebreid en verbonden met andere applicaties en services die u al gebruikt.

Met de Dynamics 365 apps kunt u rekenen op het Microsoft cloud platform om de kosten en complexiteit van een wereldwijde infrastructuur te verminderen en uw gegevens te beschermen.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.