+31 418 68 35 00

Microsoft Dynamics 365 for Marketing

Van potentiële klant naar duurzame relatie

Er is een verschuiving gaande in de marketingwereld. Marketing professionals moeten waardevolle content bieden om potentiële klanten aan te trekken en te binden. Successen worden geboekt als beschikbare data wordt benut. Personalisatie is van groot belang.

Microsoft Dynamics 365 for Marketing stelt u in staat om krachtige klantervaringen te leveren via verschillende kanalen, geautomatiseerde en persoonlijke workflows in te zetten en meer en kwalitatief betere conversies te realiseren.

“Met Microsoft Dynamics 365 for Marketing hebben wij meer inzicht gekregen in de klantreis en in de belangrijkste drop-out momenten tijdens die klantreis. Door steeds te testen en te optimaliseren is het ons gelukt om de drop-out rate met 35% te verlagen.”

Introduction to Microsoft Dynamics 365 for Marketing

Maak iedere marketing interactie intelligent, meetbaar en voorspelbaar

Bied gepersonaliseerde content en ervaringen, verbeter relaties en verhoog de conversieratio

Werk met geautomatiseerde marketing campagnes en retargeting op verschillende kanalen

Creëer en publiceer sociale content en meet uw social marketing resultaten in een centrale oplossing

Gratis download

Factsheet Microsoft Dynamics 365 for Marketing

Microsoft Dynamics 365 for Marketing ondersteunt uw digitale transformatie strategie en brengt al uw marketing content, data en processen samen. Ontdek in deze factsheet meer over inzicht in de klantreis, campagne optimalisatie en return on investment.

Hoe brengt Dynamics 365 Sales en Marketing dichter bij elkaar?

Creëer één weergave van contactpersonen, leads en klanten en realiseer een consistente klantreis

Bevorder overdracht en follow-up door met lead scoring prioriteit te geven aan prospects die klaar zijn voor sales contact

Verhoog de productiviteit door ook gebruik te maken van de vertrouwde Office 365-tools voor samenwerking met collega’s, leads en klanten

Algemene voordelen Dynamics 365 apps

Door de interactieve begeleiding in en herkenbaarheid van de Microsoft Dynamics 365 apps is minimale training nodig voor optimale resultaten

De Dynamics 365 apps zijn schaalbare oplossingen die kunnen worden aangepast, uitgebreid en verbonden met andere applicaties en services die u al gebruikt.

Met de Dynamics 365 apps kunt u rekenen op het Microsoft cloud platform om de kosten en complexiteit van een wereldwijde infrastructuur te verminderen en uw gegevens te beschermen.

Gerelateerde content

Waarom Prodware?

Klantgericht

Prodware biedt IT-oplossingen die altijd toegespitst zijn op de wensen van de klant. Prodware werkt intensief met klanten samen om hun zakelijke ambities en doelen te realiseren, niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten. Ook na implementatie van onze oplossingen blijft Prodware de samenwerking zoeken.

Innovatief

We leven in een wereld van digitalisering. Het is een wereld die continu aan veranderingen onderhevig is. Permanente ontwikkeling en innovatie is dus essentieel is in deze tijd. Prodware wil daarbij altijd toegevoegde waarde leveren en zorgt ervoor dat klanten kunnen blijven profiteren van de nieuwste ontwikkelingen.

Totaaloplossing

Prodware ontwerpt, integreert en beheert bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie. Prodware combineert technische expertise met diepgaande branchekennis. Op die manier profiteert u maximaal van onze ervaring en onze software. Van Cloud-strategieën tot kunstmatige intelligentie.

Lokaal en internationaal

Prodware is een internationale speler met lokale aanwezigheid op de Nederlandse markt, met ruim 1450 medewerkers in 15 landen bedient Prodware maar liefst 19.000 klanten, lokaal én internationaal. Zodoende kan Prodware haar klanten overal van dienst zijn met de juiste kennis en ervaring in de lokale markt.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.