+31 418 68 35 00

Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation

Uw projecten perfect gestroomlijnd

Het bouwen van goede relaties en het onderhouden van een solide reputatie is afhankelijk van de mate waarin u uitstekende en onderscheidende ervaringen biedt. Niet alleen voor een enkel project op managementniveau, maar consistent bij elk klantcontact. Met Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation heeft u maximale grip op uw projecten en optimaal inzicht in de capaciteit van uw bedrijf. Het is een totaaloplossing voor het verkopen, plannen, tijdig opleveren en factureren van projecten.

Met Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation bouwt u aan duurzame klantrelaties, behaalt u maximale efficiëntie en rendement, factureert u sneller en voert u een transparante projectplanning als basis voor een betere samenwerking met minder kans op fouten en tijdverlies.

"Wij hebben altijd gewerkt met meerdere losse systemen. Hierdoor was het lastig om de juiste strategische keuzes te maken. Met Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation als centrale project automatiseringstool lukt dit beter en hebben wij onze totale winstgevendheid met 35% verhoogd."

Hoe helpt Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation binnen tijd en budget winstgevende projecten op te leveren?

Realiseer voorspelbare resultaten door kosten, benodigde inspanning en verkoopwaarde van werk te visualiseren

Stroomlijn de planning en verzeker dat de juiste consultants op basis van hun vaardigheden, beschikbaarheid en interesse maximaal worden ingezet

Werk real-time samen met uw klanten via klantportalen en zorg dat u op een lijn zit wat betreft offertes, de scope van projecten, de planning van resources, etc.

Verhoog de productiviteit en flexibiliteit door betere samenwerking via audio, video en documentbeheer met Office 365 integratie

Gratis download

Whitepaper Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation

Om zich aan te kunnen passen aan het steeds veranderende klantlandschap moeten zakelijk dienstverleners in staat zijn om problemen te identificeren en tijdig te reageren. Om succesvol te zijn, moet u flexibel zijn en hoe langer hoe meer rekening houden met de digitale transformatie. Ontdek in deze whitepaper de kansen die Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation als PSA-tool biedt

Gerelateerde content

Algemene voordelen Dynamics 365 apps

Door de interactieve begeleiding in en herkenbaarheid van de Microsoft Dynamics 365 apps is minimale training nodig voor optimale resultaten.

De Dynamics 365 apps zijn schaalbare oplossingen die kunnen worden aangepast, uitgebreid en verbonden met andere applicaties en services die u al gebruikt.

Met de Dynamics 365 apps kunt u rekenen op het Microsoft cloud platform om de kosten en complexiteit van een wereldwijde infrastructuur te verminderen en uw gegevens te beschermen.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.