+31 418 68 35 00

Microsoft Dynamics 365 for Retail

Voor een naadloze omnichannel ervaring

Veel organisaties, niet alleen pure retailorganisaties, hebben te maken met retailprocessen. De app Microsoft Dynamics 365 for Retail geeft uw sales de product- en klantinformatie die ze nodig hebben om uitzonderlijke, gepersonaliseerde klantervaringen te bieden die loyaliteit stimuleren.

Microsoft Dynamics 365 for Retail stelt u in staat om een naadloze omnichannel ervaring te bieden, zakelijke groei te realiseren en te zorgen voor meer productiviteit en klanttevredenheid.

"Een naadloze omnichannel ervaring verhoogt het gebruikersgemak en verbetert de klanttevredenheid. Uit onderzoek blijkt dat toenames van 20% in verkoop geen uitzondering zijn wanneer organisaties hun klanten ook via tablet laten bestellen."

Hoe zorgt Microsoft Dynamics 365 for Retail voor een naadloze omnichannel ervaring?

Rust uw medewerkers uit met alle noodzakelijke informatie voor een mate van betrokkenheid die meer waard is dan een eventueel prijsverschil bij uw concurrent.

Realiseer één beeld van uzelf en maak dezelfde merkbelofte via elk kanaal.

Creëer één beeld van de consument en sla alle informatie op in één centrale bron.

Gratis download

Factsheet Microsoft Dynamics 365 for Retail

Microsoft Dynamics 365 for Retail is dé totaaloplossing voor het monitoren en managen van al uw retailprocessen. Hiermee creëert u de ultieme winkelervaring voor uw klanten. De toepassing is flexibel te gebruiken op ieder gewenst device. Ontdek in deze factsheet hoe Microsoft Dynamics 365 for Retail uw business verder brengt.

Lever uitzonderlijke winkelervaringen

Weet wie uw belangrijkste klanten zijn en wat zij willen.

Doe gepersonaliseerde aanbevelingen en verhoog uw omzet.

Realiseer cross- en upsell door gebruik te maken van uw big data.

Download E-Book

7 trends die de Retail business veranderen

Binnen weinig branches heeft de snelle technologische vooruitgang van de laatste jaren zoveel impact gehad als binnen de Retail branche. Lees in de eBook ‘Seven emerging trends that are changing retail’ meer over de opkomende trends die de retailbranche veranderen.

Gerelateerde content

Waarom Prodware?

Klantgericht

Prodware biedt IT-oplossingen die altijd toegespitst zijn op de wensen van de klant. Prodware werkt intensief met klanten samen om hun zakelijke ambities en doelen te realiseren, niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten. Ook na implementatie van onze oplossingen blijft Prodware de samenwerking zoeken.

Innovatief

We leven in een wereld van digitalisering. Het is een wereld die continu aan veranderingen onderhevig is. Permanente ontwikkeling en innovatie is dus essentieel is in deze tijd. Prodware wil daarbij altijd toegevoegde waarde leveren en zorgt ervoor dat klanten kunnen blijven profiteren van de nieuwste ontwikkelingen.

Totaaloplossing

Prodware ontwerpt, integreert en beheert bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie. Prodware combineert technische expertise met diepgaande branchekennis. Op die manier profiteert u maximaal van onze ervaring en onze software. Van cloud-strategieën tot kunstmatige intelligentie.

Lokaal en internationaal

Prodware is een internationale speler met lokale aanwezigheid op de Nederlandse markt, met ruim 1450 medewerkers in 15 landen bedient Prodware maar liefst 19.000 klanten, lokaal én internationaal. Zodoende kan Prodware haar klanten overal van dienst zijn met de juiste kennis en ervaring in de lokale markt.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.