+31 418 68 35 00

Microsoft Dynamics 365 for Sales

Maak uw klantrelaties winstgevend

In de CRM-app Microsoft Dynamics 365 for Sales managen sales professionals klantgegevens overzichtelijk en professionaliseren zij hun verkoopproces. Dit draagt bij aan kennisopbouw en kennisdeling binnen de organisatie en daarmee aan een beter begrip van de behoeften van klanten. Met meer gemak wordt zo de focus gelegd op winstgevende klanten, zijn effectievere contacten te onderhouden, blijven er geen offertes of opportunity’s liggen en worden meer deals gesloten.

Microsoft Dynamics 365 for Sales maakt slimmer verkopen mogelijk met ingesloten inzichten en biedt verkopers de mogelijkheid relaties te ontwikkelen met authentieke en persoonlijke betrokkenheid.

“In minder dan 10 dagen waren wij live met Microsoft Dynamics 365 for Sales. In minder dan 10 weken hebben wij onze investering terugverdiend.”

Hoe optimaliseert Microsoft Dynamics 365 for Sales uw verkoopinspanningen?

Realiseer doelstellingen door doelen op te geven, resultaten te volgen en tijdig feedback te ontvangen.

Heb inzicht in de meest relevante en daadkrachtige acties om relaties vooruit te helpen op basis van historische, real-time en voorspellende data.

Gebruik Artificial Intelligence gestuurde inzichten om proactief beslissingen te nemen.

Gratis download

Download: Factsheet Microsoft Dynamics 365 for Sales

De CRM app Microsoft Dynamics 365 for Sales is flexibel in gebruik en biedt een herkenbare interface voor verkopers. De oplossing is geïntegreerd met Outlook en alle andere Microsoft Office producten. Ontdek meer over de functionaliteit in de factsheet.

Hoe zorgt Microsoft Dynamics 365 for Sales voor meer persoonlijke betrokkenheid?

Gebruik social selling, ontwikkel vertrouwen en help deals vooruit met LinkedIn Sales Navigator en Microsoft Dynamics 365 for Sales.

Focus op de juiste accounts, op het juiste moment, door potentie, risico en de beste, volgende stap vast te stellen.

Gebruik de inhoudssuggesties van de relatie-assistent voor relevante gesprekken.

Online demo Dynamics 365 for Sales

Tijdens onze online Demo geven we u een kijkje achter de schermen bij Microsoft Dynamics 365 for Sales. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van het programma. Eén van onze medewerkers zal een moment met u afspreken waarop het voor u uitkomt om nader kennis te maken met dit CRM-systeem. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten en op het afgesproken tijdstip achter uw pc plaatsnemen. Interesse? Meld u dan nu aan!

Gerelateerde content

Algemene voordelen Dynamics 365 apps

Door de interactieve begeleiding in en herkenbaarheid van de Microsoft Dynamics 365 apps is minimale training nodig voor optimale resultaten.

De Dynamics 365 apps zijn schaalbare oplossingen die kunnen worden aangepast, uitgebreid en verbonden met andere applicaties en services die u al gebruikt.

Met de Dynamics 365 apps kunt u rekenen op het Microsoft cloud platform om de kosten en complexiteit van een wereldwijde infrastructuur te verminderen en uw gegevens te beschermen.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.