+31 418 68 35 00

Over Prodware

Prodware en Dynamics 365

Om de wereld van vandaag te overleven en de concurrentie voor te blijven, hebben organisaties digitale technologieën nodig. Het is noodzakelijk om uw klanten te binden, processen te optimaliseren, medewerkers te stimuleren en producten te transformeren. Is uw IT-omgeving hierop ingesteld? Microsoft Dynamics 365 is een moderne, complete bedrijfsoplossing met zakelijke apps in de cloud en bereidt u voor op de toekomst.

De vernieuwde Dynamics business software bevat applicaties die zijn gebaseerd op ERP, CRM, Office 365 en Azure en bieden gebruikers ingebouwde inzichten en intelligentie. Prodware werkt al vele jaren samen met haar klanten bij het inzetten van IT voor het verbeteren van hun bedrijfsprocessen (met ERP-software), het vergroten van klantbinding (met CRM-software) en de verhoging van productiviteit (met tools als Business Intelligence software en Office 365). Dit zowel on-premise als online, via Microsoft en via ons eigen datacenter.

Deze brede ervaring geeft ons een unieke positie om u te helpen transformeren van uw ERP-systeem naar volledig gebruik van Microsoft Dynamics 365 en te genieten van alle voordelen van intelligente bedrijfsoplossingen in de cloud. Laten we met elkaar uw roadmap naar flexibiliteit, snelheid en productiviteit bepalen. Samen stellen we vast welke stappen u dient te nemen om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor groei.

Microsoft Dynamics Inner Circle

De Prodware Goep is onderdeel van de Microsoft Dynamics Inner Circle. De Inner Circle is een exclusieve groep van 60 van de meest strategische Microsoft Dynamics partners over de hele wereld. Leden van de Microsoft Dynamics Inner Circle zijn gekozen vanwege hun uitstekende verkoopresultaten, zakelijke prestaties en hun toewijding aan klanten door het leveren van waardevolle Dynamics oplossingen om hen te helpen meer succes te behalen.

Cloud Solution Provider Direct Partner

Als gecertificeerd Microsoft Gold partner en Cloud Solution Provider (CSP) Direct Partner kan Prodware helpen met de implementatie van Dynamics 365 en u doorlopend applicatiesupport bieden, afgestemd op uw behoeften en IT-infrastructuur.

Een CSP Direct Partner is een one-stop-shop voor klanten die geïnteresseerd zijn in en gebruik maken van intelligente Microsoft cloud oplossingen, zoals Dynamics 365, Power BI, PowerApps en Cortana Intelligence. Dit betekent dat u maar één gesprekspartner heeft voor al deze facetten.

Voor uw financiële afdeling betekent dit dat u een enkele factuur ontvangt voor al uw Microsoft oplossingen, add-ons en ondersteuning.
U kunt zelf bepalen of u maandelijks of jaarlijks gefactureerd wilt worden en u kunt met gemak op- en afschalen.

Waarom Prodware?

Klantgericht

Prodware biedt IT-oplossingen die altijd toegespitst zijn op de wensen van de klant. Prodware werkt intensief met klanten samen om hun zakelijke ambities en doelen te realiseren, niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten. Ook na implementatie van onze oplossingen blijft Prodware de samenwerking zoeken.

Innovatief

We leven in een wereld van digitalisering. Het is een wereld die continu aan veranderingen onderhevig is. Permanente ontwikkeling en innovatie is dus essentieel is in deze tijd. Prodware wil daarbij altijd toegevoegde waarde leveren en zorgt ervoor dat klanten kunnen blijven profiteren van de nieuwste ontwikkelingen.

Totaaloplossing

Prodware ontwerpt, integreert en beheert bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie. Prodware combineert technische expertise met diepgaande branchekennis. Op die manier profiteert u maximaal van onze ervaring en onze software. Van cloud-strategieën tot kunstmatige intelligentie.

Lokaal en internationaal

Prodware is een internationale speler met lokale aanwezigheid op de Nederlandse markt, met ruim 1.450 medewerkers in 15 landen bedient Prodware maar liefst 19.000 klanten, lokaal én internationaal. Zodoende kan Prodware haar klanten overal van dienst zijn met de juiste kennis en ervaring in de lokale markt.

Neem contact met ons op