+31 418 68 35 00

Webinars: In the Spotlight

Met In the Spotlight bieden wij u een serie webinars waarin een breed scala aan onderwerpen wordt besproken die de productiviteit, het werkplezier van uw medewerkers en het rendement van uw organisatie kunnen verhogen.

Binnen Prodware werken veel ervaren specialisten. Hun specifieke kennis en ervaring willen zij graag met u delen. Deze webinars helpen u om uw organisatie te laten groeien en concurreren met uw omgeving. Ze helpen u om een nieuwe bedrijfsstrategie te kiezen en de succesfactoren te bepalen die leiden naar de digitale transformatie. Naast de toegevoegde waarde van de techniek, laten we u ook  succesvolle cases zien die u meteen kunt toepassen in de praktijk. Onmisbaar voor organisaties die willen investeren in de toekomst.

Bent u nieuwsgierig naar de volgende serie webinars? Houd dan onze webinar agenda in de gaten.

Eenvoudig en snel live met CRM

Webinar Fast Sales

Wilt u als Sales manager het verkoopproces binnen uw organisatie beter laten verlopen en bouwen aan klantrelaties? Wilt u uw sales professionals zo goed mogelijk uitrusten om het verkoopproces zo eenvoudig mogelijk te maken? Dat zij inzicht hebben in hun klanten en daarmee een beter begrip van de behoeften van klanten hebben?

Kostenverlagend en efficiënt

Webinar Fast Service

Wilt u efficiënt communiceren met uw klanten over service-aanvragen via de diverse communicatiekanalen en op elk device?  Microsoft Dynamics 365 for Customer Service biedt uw medewerkers de tools en kennis die ze nodig hebben om sneller, meer consistente en persoonlijke service te verlenen.

Verhoog uw rendement

Webinar Moderne werkplek

Hoe richt u de moderne werkplek in en zorgt u ervoor dat uw medewerkers de moderne werkplek ervaren als een belangrijke hulpmiddel om de uitvoering van hun taken makkelijker, sneller & leuker te maken.