Weet jij hoe je het uitvalspercentage van machines kunt verlagen en apparaten op afstand kunt controleren? En hoe je data kunt gebruiken om technici met de juiste expertise naar een opdracht te sturen? In een interactieve workshop maak je kennis met de voordelen van Connected Field Service, zoals effici├źnter werken en kosten besparen.

Discovery Workshop Connected Field Service

De workshop wordt door Prodware georganiseerd in samenwerking met Microsoft en biedt een hands-on ervaring van de complete Microsoft cloud oplossing in combinatie met innovatieve devices. Je krijgt inzicht in mogelijkheden van de digitale tools, die een Field Service Engineer kan inzetten in zijn dagelijkse werk en die leiden tot lagere kosten en een betere klantervaring. We gaan tijdens de workshop vooral in op jouw individuele situatie aan de hand van een klantanalyse.

Naast Connected Field Service ontdek je ook hoe DeviceTone werkt, een Microsoft gecertificeerde toepassing om machines, installaties en/of producten SMART te maken. DeviceTone is geïntegreerd in het Dynamics 365 Connected Field Service platform.

Inschrijven

De workshop vindt op de volgende data plaats op het hoofdkantoor van Microsoft. Vanwege het interactieve karakter zijn er per sessie slechts een aantal plaatsten beschikbaar! Wil je er bij zijn? Schrijf je in op een van de volgende data.

Verder lezen over Connect Field Service? Lees hier onze blog: IoT in de Field Service industrie: voorkom uitval, verhoog uptime of download de infographic Connected Field Service. Meer weten over ons gehele portfolio voor Field Service? Bekijk dan onze zeer complete portfolio gids voor Field Service.