Workshops In the Spotlight: Artificial Intelligence in de praktijk

Graag nodigen wij u uit voor onderstaande workshops waarbij we samen ‘the Spotlight’ richten op úw organisatie in combinatie met úw klanten, úw medewerkers of úw sales. In drie interactieve workshops gaan de experts van Prodware met u de dialoog aan.

Toepasbare innovaties

We behandelen de ICT-vernieuwing rondom procesoptimalisatie waarmee u de uitdagingen binnen uw branche kunt aanpakken. U wordt geïnformeerd, geprikkeld en verrast. Toepasbare innovaties binnen uw organisatie staan hierbij centraal. Denk aan Artificial Intelligence, Predictive Selling, klantpersonalisatie en de Moderne Werkplek.

Best practices

Aan de hand van best practices uit de praktijk inspireren we u om na te denken over de toegevoegde waarde van deze innovaties voor úw organisatie. Ontdek de kracht van innovatie en zet uw klanten, medewerkers en sales ‘in the Spotlight’.

Met de kracht van Artificial Intelligence

Workshop: Uw sales team In the Spotlight

In deze workshop bespreken we samen de laatste ontwikkelingen rondom het salesproces verder en kijken we naar de uitdagingen die u ervaart. U wordt geïnformeerd over nieuwe technologieën en ontdekt hoe u met innovaties op basis van onder andere Artificial Intelligence, Predictive Selling en Product Visualize inzichten toevoegt aan uw zakelijke applicaties.

Met de kracht van Artificial Intelligence

Workshop: Uw klanten In the Spotlight

In deze workshop bespreken we de laatste ontwikkelingen op het gebied van Customer Experience, de Customer Journey en hoe u uw uitdagingen hierbinnen kunt vertalen naar kansen en optimalisaties op korte en lange termijn.

Met de kracht van Artificial Intelligence

Workshop: Uw medewerkers In the Spotlight

In deze workshop bekijken we de trends in uw branche en de uitdagingen die u ervaart nader. U wordt geïnformeerd over nieuwe technologieën en ontdekt hoe u met innovaties op basis van Artificial Intelligence (AI), social engagement en Business Intelligence inzichten toevoegt aan uw zakelijke applicaties.