Uw sales team In the Spotlight

23 mei 2019     Zaltbommel

Het salesproces is al tijden aan het veranderen. Door social media, millenials binnen bedrijven die op een andere wijze inkopen, veranderende contactwensen en beter geïnformeerde klanten tijdens elke fase.

Direct inschrijven

Wanneer heeft u zich voor het laatst de vraag gesteld of uw salesorganisatie wel voldoende inzicht heeft in de veranderende klant? Kunnen zij de juiste prospects en verkoopkansen in kaart brengen? Hoe onderhouden zij hun klantcontacten? Wat is de verhouding tussen hun gebruikte tijd voor effectieve verkoop en administratie? En heeft u überhaupt enig idee wat er qua techniek mogelijk is om ervoor te zorgen dat uw salesorganisatie slagvaardiger, effectiever en succesvoller wordt?

De volgende onderwerpen worden in deze interactieve workshop behandeld:

  • Hoe werken Sales en Marketing overal en op elk device succesvol samen?
  • Hoe maakt u op basis van Machine Learning en Artificial Intelligence betere voorspellingen?
  • Hoe kan sales verkoopkansen beter inschatten?
  • Hoe kan sales meer effectieve verkooptijd realiseren?
  • Hoe kunnen managers op basis van data hun salesmedewerkers coachen?

In deze workshop bespreken we samen de laatste ontwikkelingen rondom het salesproces verder en kijken we naar de uitdagingen die u ervaart. U wordt geïnformeerd over nieuwe technologieën en ontdekt hoe u met innovaties op basis van onder andere Artificial Intelligence, Predictive Selling en Product Visualize inzichten toevoegt aan uw zakelijke applicaties.

Aan de hand van best practices inspireren we u om na te denken over de toegevoegde waarde van deze innovaties voor úw organisatie.

Bekijk de video's ter inspiratie van wat u tijdens de Workshop kunt verwachten.

AI driven Sales

Product Visualize

Coach your sales team

Praktische informatie

Voor wie:
Deze workshop is geschikt voor het hele salesteam.

Wanneer:
De workshop wordt op 2 tijdstippen aangeboden donderdag  23 mei 2019:

Waar:
Prodware Nederland
Van Voordenpark 1
5301KP Zaltbommel

Sprekers: Jeroen Paters en Max Ukusare

Jeroen is al 15 jaar actief in de CRM markt en kent Microsoft Dynamics Sales en Marketing vanaf het eerste uur. Zijn brede kennis op het gebied van big data, e-commerce, online marketing, customer Service en Customer Experience deelt hij graag met klanten.

Max Ukusare is gespecialiseerd in Power BI en Dynamics 365 Customer Engagement. Volgens Max draait het er bij Customer Engagement om dat de klant centraal staat en perfect bediend wordt. Hij vindt het belangrijk om vanuit de eindklant te redeneren en richt de processen optimaal in zodat de klantwensen maximaal bevredigd worden.

Inschrijven

Voor deze workshop kunt u zich niet meer inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Salesafdeling